Jobbentrén

Jobbentrén hittar nyanlända talanger och ser till att anställningen fungerar. Vi hjälpte dem producera filmer till sociala medier. Ett tacksamt, roligt och inspirerande jobb med en proffsig organisation.


Warner Music - Oscar Zia

Oscar Zia släppte ny musik för första gången på flera år och började samtidigt sjunga på svenska (skånska). Vi levererade trailer till första singeln, bonusmaterial och en serie till Oscars YouTubekanal.


Skärgårdsstiftelsen

Vi gjorde 5 filmer åt Skärgårdsstiftelsen för att tipsa om trevliga platser i skärgården för hela familjen. Filmerna publicerades och marknadsfördes på Facebook. De går också att hitta på Skärgårdsstiftelsens YouTubekanal.


UIP - United International Pictures

För Uip har vi främst jobbat med vårt koncept "Barnpanelen", men även levererat andra idéer.


Tiptapp

Tiptapp är en app som hjälper dig att bli av med skräp. Du betalar någon annan Tiptappanvändare för att komma och hämta skräpet. Eller så är du en person som vill tjäna en extraslant när du ska till tippen och tar med någon annans skräp också. Du förstår bättre om du tittar på våra två filmklipp nedan.


Hyresgästföreningen/Actionist

För Hyresgästföreningen samarbetade vi med Actionist och bistod med drönarflygning för fyra korta reklamfilmer. Vi utförde även postproduktion på fotbollsplanen som vi färgade orange i efterhand.